Dineren tijdens jouw verblijf bij The Nox

Onze favorieten op een rijtje

Maak jouw verblijf bij The Nox compleet met een diner van één van onze favoriete restaurants en geniet van een heerlijk diner op jouw eigen hotelkamer. Laat het bezorgen tot aan de deur, of maak een fijne wandeling door de binnenstad en haal jouw take-away diner zelf af. Wij hebben met zorg onze favorieten op een rijtje gezet.


TUTTIGUSTI (gesloten op maandag)

Zoek je een goede (of gewoon de beste) Italiaan in Utrecht? Dan moet je bij TUTTIGUSTI zijn. Pizza en pasta smaakt hier net zoals in Italië en daar worden wij blij van. Je diner sluit je natuurlijk af met een overheerlijke tiramisu en nee we raden aan deze niet te delen! Buon appetito!

TUTTIGUSTI

Restaurant Blauw

Het beste Indonesische restaurant in Utrecht, ze maken je blij met smaakexplosies van authentiek Indonesisch eten. Het eten wordt op traditionele wijze bereid maar wel met hun eigen touch, want zo zeggen ze; écht Indonesisch koken doe je met je hart… en dat proef je!

Restaurant Blauw

 

Meat & More

Voor de echte Bourgondiërs onder ons. Bij Meat & More kan je terecht voor, je raadt het al, een goed stuk vlees. Zin in een lekker malse Entrecote, Ossenhaas of Biefstuk dan ben je hier aan het juiste adres. 

Meat & More

Kimmade

Kimmade is in korte tijd een begrip geworden in Utrecht, er is onlangs zelfs een tweede locatie geopend! Geniet van de rijke en authentieke Vietnamese smaken of laat je verrassen door hun veganistische kaart. Een waar feestmaal! 

Kimmade

Exclusief voor directe boekingen x

Boek jouw overnachting onder de sterren direct via onze website. Naast de laagste prijsgarantie ontvangen wij jou feestelijk met een glas bubbels! 

BEKIJK ONZE KAMERS