New Year Getaway

New Year Getaway

Begin 2022 goed. Overnacht bij The Nox en geniet van een exclusief 6-gangen diner van restaurant Hemel & Aarde op je eigen hotelkamer (zodra de COVID-19 maatregelen versoepeld worden door de overheid zal het diner plaatsvinden in het restaurant).

>> In de weekenden van 14 en 15, 21 en 22 of 28 en 29 januari, vanaf €299,- op basis van twee personen (exclusief toeristenbelasting).

Je wordt feestelijk ontvangen met een glas bubbels en terwijl jullie ’s middags genieten van de prachtige kamer of het mooie Utrecht gaat Hemel & Aarde aan de slag. Speciaal voor jullie staat er een gedekte tafel klaar op de kamer. Tussen 17:00 en 17:30 is het tijd om aan te schuiven en komt Hemel & Aarde het 6-gangenmenu aan de deur bezorgen. Maak het diner compleet met een bijpassend drankarragement, deze boek je optioneel bij voor €50,- per persoon. 

Dit exclusieve arrangement is alleen te boeken via de website of via de mail en uitsluitend in combinatie met een Crescent Moon, Full Moon of Honey Moon kamer. Voor de New Year Getaway gelden Best Available Rate voorwaarden, het is mogelijk tot 48 uur voor aankomstdatum jouw verblijf bij ons kosteloos annuleren of wijzigen. Houd er rekening mee dat de aankomstdatum om 0.00 uur (CET) begint. 

Boek dit arrangement

New Year Getaway special bestaat uit:

  • Overnachting voor twee personen bij The Nox in een Crescent Moon, Full Moon of Honey Moon kamer
  • Feestelijk ontvangst met bubbels
  • Gedekte tafel op de kamer
  • Een exclusief 6-gangendiner van restaurant Hemel & Aarde
  • Optioneel: bijpassend drankarragement (+€50,- p.p.)
  • Optioneel: hemels ontbijt (+€19 p.p.)

Goed om te weten: mochten de maatregelen het t.z.t toelaten dan zal het diner plaatsvinden in het restaurant.

Van

€299


Meer over onze arrangementen

To the Moon & Back - Om bij weg te dromen

De liefde staat in de sterren geschreven bij The Nox. Vier het met onze To the Moon & Back special en laat je heerlijk in de watten leggen.

Bekijk dit arrangement
To the moon and back arrangement - The Nox Utrecht

Felix Natalis – Happy Birthday!

Maak je verjaardag of die van iemand anders extra magisch met één van onze Felix Natalis specials.

Bekijk dit arrangement
Verjaardagsarrangement - The Nox Utrecht
Exclusief voor directe boekingen x

Boek jouw overnachting onder de sterren direct via onze website. Naast de laagste prijsgarantie ontvangen wij jou feestelijk met een glas bubbels! 

BEKIJK ONZE KAMERS