Ode aan de lente Special

Ode aan de lente Special - in samenwerking met Hemel & Aarde

Overnacht je bij ons op een zaterdag in mei (of tijdens het Hemelvaart weekend op donderdag of vrijdag) dan kun je naast een overnachting genieten van onze Ode aan de lente Special, een uniek 4-gangen diner van topkok Vito Reekers en zijn team bij jou op de kamer. 

Terwijl jullie ’s middags genieten van de prachtige kamer of het mooie Utrecht gaat Hemel & Aarde aan de slag. Speciaal voor jullie staat er een gedekte tafel klaar op de kamer. Tussen 17:30 en 18:30 is het tijd om aan te schuiven en komt Hemel & Aarde het 4-gangen diner bij jullie aan de deur bezorgen. Drankjes of een wijnarrangement regel je gemakkelijk ter plekke (tot 20:00 uur). Het verblijf sluiten we af in stijl, met een uitgebreid take-away ontbijt welke wij op een tijd naar keuze (08:00-10:00) bij jou aan de deur afleveren. 

De kosten van de Ode aan de lente Special bedragen €120 op basis van 2 personen. Heb jij het ontbijt al bijgeboekt? Geen probleem! Dan passen wij de reservering aan en zetten wij dit om naar de special.

Ode aan de lente Special bestaat uit:

  • 4-gangen diner op de dag van aankomst, verzorgd door restaurant Hemel & Aarde en bezorgd bij jullie aan de deur
  • Uitgebreid take-away ontbijt, bezorgd aan de deur 

Boek deze special

Voorwaarden Ode aan de lente Special: let op, voor deze special gelden aangepaste annuleringsvoorwaarden. Voor de Ode aan de lente Special gelden non-refundable voorwaarden, nadat de special is bevestigd kan deze niet meer aangepast of geannuleerd worden.

Van

€120 op basis van 2 personen (diner en ontbijt)


Meer over onze arrangementen

The Nox Borrelbox

Ontspannen borrelen tijdens jouw verblijf? Restaurant Hemel & Aarde heeft speciaal voor onze gasten The Nox Borrelbox samengesteld.

Bekijk dit arrangement

To the Moon & Back - Om bij weg te dromen

De liefde staat in de sterren geschreven bij The Nox. Vier het met onze To the Moon & Back special en laat je heerlijk in de watten leggen.

Bekijk dit arrangement
To the moon and back arrangement - The Nox Utrecht

Felix Natalis – Happy Birthday!

Maak je verjaardag of die van iemand anders extra magisch met één van onze Felix Natalis specials.

Bekijk dit arrangement
Verjaardagsarrangement - The Nox Utrecht
Exclusief voor directe boekingen x

Boek jouw overnachting onder de sterren direct via onze website. Naast de laagste prijsgarantie ontvangen wij jou feestelijk met een glas bubbels! 

BEKIJK ONZE KAMERS