The Nox blijft open

Goed nieuws, The Nox hotel is en blijft open!

Goed nieuws, The Nox hotel is en blijft open. Uiteraard werken wij in ons hotel volledig volgens de richtlijnen van het RIVM. Momenteel serveren wij in ons hotel geen eten en drinken, ook niet in de vorm van roomservice. Gelukkig zijn er in Utrecht tal van de leuke afhaal- en bezorgmogelijkheden waar je gebruik van kunt maken voor een diner bij jou op de kamer. Natuurlijk zorgen wij voor alle benodigdheden om er ondanks de maatregelen toch een top verblijf van te kunnen maken. Restaurant Hemel & Aarde biedt van woensdag tot en met zondagochtend een take-away ontbijt aan, hieronder vind je daarover meer informatie.

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. Dit is belangrijk voor jou als gast en voor onze geliefde werknemers. Er is extra veel aandacht voor het reinigen van ons hotel. Daarnaast zijn al onze werknemers op de hoogte van de actuele situatie en geïnstrueerd hoe zij daarop kunnen anticiperen. In ons hotel werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Maatregelen en aanpassingen die ervoor zorgen dat jij op een veilige manier kunt genieten van jouw verblijf bij ons:

  • Het dragen van een mondkapje is verplicht in de publieke ruimtes van ons hotel
  • Handen dienen bij aankomst gedesinfecteerd te worden met onze heerlijke Marie-Stella-Maris
  • We stimuleren een online check-in om contactmomenten en drukte bij de Front Office te voorkomen
  • Ons hotel is cashless, je kunt dus alleen met pin en/of creditcard betalen
  • Wij houden 1,5 meter afstand en schudden geen handen
  • Gebruik tissues en nies/hoest in je elleboog
  • Last van symptomen of voel je je niet lekker? Kom dan een andere keer!
  • Volg de instructies van onze medewerkers op voor een fijn en veilig verblijf

Boek een kamer


Hemel & Aarde take-away ontbijt

Gegarandeerd een heerlijk begin van jouw dag met de Hemel & Aarde take-away ontbijtbox! Kom jij bij ons overnachten en wil jij 's morgens lekker ontbijten op jouw kamer? Dat kan! Restaurant Hemel & Aarde biedt van woensdag tot en met zondagochtend een hemelse take-away ontbijtbox aan. Jouw take-away ontbijtbox kun jij zelf tussen 08:00 uur en 10:00 uur afhalen in het restaurant. 

*Let op: op de foto zie je de inhoud van de ontbijtbox, jouw take-away ontbijt zit in een box.

Bestellen? Neem dan contact met ons op!

Contact

Tal van afhaal- en bezorgmogelijkheden in Utrecht

Tijdens jouw verblijf bij The Nox kun je gebruik maken van één van Utrechts vele leuke afhaal- en bezorgmogelijkheden. Natuurlijk zorgen wij voor alle benodigdheden om er ondanks de maatregelen toch een top verblijf van te kunnen maken. Bij aankomst delen we met alle liefde onze tips en leggen we je natuurlijk uit hoe dit volgens de maatregelen in zijn werk gaat.

Exclusief voor directe boekingen x

Boek jouw overnachting onder de sterren direct via onze website. Naast de laagste prijsgarantie ontvangen wij jou feestelijk met een glas bubbels! 

BEKIJK ONZE KAMERS