Contact

We helpen je graag

Vragen over je verblijf bij The Nox Hotel Utrecht? Laat hieronder dan jouw gegevens en jouw vraag achter. Wij zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of via onderstaand contactformulier. 

The Nox Utrecht B.V.
Keistraat 8
Utrecht 3512 HV
Nederland
KvK 78675480

030 2029800welcome@thenoxhotel.comRoute & Parkeren

Openbaar vervoer

The Nox is op loopafstand van het centraal station gelegen. Wil je toch liever gebruik maken van het openbaar vervoer? Pak dan één van de vele stadsbussen die stoppen bij het Janskerkhof. Eenmaal uitgestapt bij de halte Janskerkhof is het slechts 1 minuut lopen naar The Nox.

Goed voorbereid op reis? Zoek en plan dan jouw busreis via 9292, vul 'Janskerkhof, Utrecht' in als bestemming. 

Met de auto

Wij adviseren je met het openbaar vervoer te komen, dit is beter voor het mileu en daarbij is het centrum van Utrecht niet erg autovriendelijk is. Wens je toch met de auto te komen, dan kun je op aanvraag en tegen betaling gebruik maken van ons aangrenzend parkeerdek.

1.Parkeergarage The Nox
Adres: Jansdam 1, 3512 AH Utrecht.
Kosten parkeren: € 30,00 van check-in om 15:00 uur tot check-out om 11:00 uur.

Omdat het aantal parkeerplaatsen beperkt is, is het van belang vooraf een plek te reserveren. Bij aankomst bij de garage kun je je melden via de speaker en dan doen we graag de deur voor je open. 

Exclusief voor directe boekingen x

Boek jouw overnachting onder de sterren direct via onze website. Naast de laagste prijsgarantie ontvangen wij jou feestelijk met een glas bubbels! 

BEKIJK ONZE KAMERS