Overnachten

Jouw verblijf in Utrecht

Een van de weinige constanten in chaotische tijden: de maancyclus. Elke maanfase heeft haar eigen mysterieuze eigenschappen, net als onze kamers. In welke fase bevind jij je? 

Al onze kamers zijn voorzien van een flatscreen televisie met Chromecast, een sterke wifiverbinding, radio met bluetoothverbinding, een Illy espressomachine met koffiecups en fairtrade Bradley’s thee.

 

Exclusief voor directe boekingen. Boek jouw overnachting onder de sterren direct via onze website. Naast de laagste prijsgarantie ontvangen wij jou feestelijk met een glas bubbels! 

bed van new mon kamer

New Moon | Small Room

De nieuwe maan is een tijd van tot rust komen, opladen en vernieuwen. Ontsnap aan de drukte van de stad en kom volledig tot rust in onze New Moon kamers, uiteraard van alle faciliteiten voorzien.

Bekijk deze kamer Boek deze kamer
bed in de crescent moon kamer

Crescent Moon | Medium Room

De halfvolle maan staat voor ontspanning en overgave. Ben jij hier helemaal aan toe? Geef je over aan de nacht, geniet en ontspan in onze Crescent Moon kamers.

Bekijk deze kamer Boek deze kamer
bed full moon kamer

Full Moon | Large Room

Een hoogtepunt! Voel de energie en magie van de volle maan in onze Full Moon kamers. Ontdek het bruisende Utrecht en geniet na in deze luxe ruimte.

Bekijk deze kamer Boek deze kamer
bed in de honey moon kamer

Honey Moon | Suite

De meest bijzondere van allemaal. Onze unieke suite heeft een prachtig dakterras, inclusief ligstoelen, zitje en uitzicht op de Dom. De kamer heeft een uniek design met hoogteverschil en losstaand bad in de kamer. Droom samen weg in onze magische suite, hier staan de sterren altijd goed. 

Bekijk deze kamer Boek deze kamer