Restaurant hemel en aarde

Restaurant

Restaurant Hemel & Aarde

In hetzelfde pand als The Nox brengt Restaurant Hemel & Aarde een ode aan de seizoenen. Onder invloed van de zon, maan en sterren heeft de natuur altijd iets nieuws te bieden. Geen dag is hetzelfde en dat is de grote inspiratiebron van Rene van der Weijden en zijn team. Er wordt gekookt met respect voor de omgeving én met gezond boerenverstand. Het menu wordt bepaald door wat de aarde op dat moment te bieden heeft. Iedere dag opnieuw.

Kom proeven en er gaat een wereld voor je open!

Restaurant Hemel & Aarde
Keistraat 8
3512 HV Utrecht
info@hemel-aarde.nl

Bezoek website
 


Exclusief dineren bij Hemel & Aarde

Restaurant Hemel & Aarde is van woensdag tot en met zaterdag geopend voor diner. Wil je dineren tijdens jouw verblijf? Reserveer dan een tafel via de website van restaurant Hemel & Aarde.

Bezoek website

Hemels ontbijten - Til jouw verblijf naar een hoger niveau

Til jouw verblijf bij The Nox naar een hoger niveau en geniet van een hemels ontbijt bij restaurant Hemel & Aarde. Het ontbijt wordt dagelijks tussen 07:00 en 11:00 uur geserveerd in de prachtige bar.

Gasten van The Nox kunnen dagelijks genieten van een heerlijk ontbijt bij restaurant Hemel & Aarde. De kosten van het ontbijt bedragen €13,50 per persoon. De basis van het ontbijt bestaat uit koffie, verse jus d’orange en een koffiebroodje. Dit kun je naar keuze aanvullen met een van de opties op de menukaart. Via de onderstaande link kun je de opties bekijken.

Bekijk menu

*Please note: de bovenstaande invulling van het ontbijt is tijdelijk anders dan je wellicht van ons gewend bent. We proberen zo creatief mogelijk om te gaan met de schrijnende personeelstekorten in de horeca en hebben ervoor gekozen een kwalitatief goed maar minder uitgebreid ontbijt te serveren, zo hoeven we niet in te leveren op de service die je van ons gewend bent. 

Exclusief voor directe boekingen x

Boek jouw overnachting onder de sterren direct via onze website. Naast de laagste prijsgarantie ontvangen wij jou feestelijk met een glas bubbels! 

BEKIJK ONZE KAMERS