Restaurant hemel en aarde

Restaurant

Restaurant Hemel & Aarde

In hetzelfde pand als The Nox brengt Restaurant Hemel & Aarde een ode aan de seizoenen. Onder invloed van de zon, maan en sterren heeft de natuur altijd iets nieuws te bieden. Geen dag is hetzelfde en dat is de grote inspiratiebron van chef-kok Vito Reekers. Hij kookt met respect voor de omgeving én met gezond boerenverstand. Het menu wordt bepaald door wat de aarde op dat moment te bieden heeft. Iedere dag opnieuw.

Kom proeven en er gaat een wereld voor je open!

Restaurant Hemel & Aarde
Keistraat 8
3512 HV Utrecht
info@hemel-aarde.nl

Bezoek website
 


Exclusief dineren bij Hemel & Aarde

Van woensdag tot en met zondag kun je exclusief dineren bij restaurant Hemel & Aarde. Wil je dineren tijdens jouw verblijf? Reserveer dan een tafel via de website van restaurant Hemel & Aarde. 

Bezoek website

Hemels ontbijten - Til jouw verblijf naar een hoger niveau

Til jouw verblijf bij The Nox naar een hoger niveau en geniet van een hemels ontbijt bij restaurant Hemel & Aarde. 

Gasten van The Nox kunnen dagelijks tussen 07:00 en 11:00 uur genieten van het à la carte ontbijt bij restaurant Hemel & Aarde. De kosten van het ontbijt bedragen €19 per persoon. Via onderstaande link kun je het wisselende ontbijtmenu bekijken. Kies bij het maken van jouw reservering voor een verblijf inclusief ontbijt of neem contact met ons op, dan voegen wij het ontbijt toe aan jouw reservering.

Bekijk menu

Exclusief voor directe boekingen x

Boek jouw overnachting onder de sterren direct via onze website. Naast de laagste prijsgarantie ontvangen wij jou feestelijk met een glas bubbels! 

BEKIJK ONZE KAMERS