Groepsreserveringen

Groepsreserveringen

Verover de harten van jouw gezelschap met een verblijf bij The Nox. In ons boutique hotel ontsnap je aan de hectiek van alledag, en waan je je in een wereld vol design, luxe, excellente service en internationale allure.

Als een verborgen schat ligt The Nox Hotel Utrecht op een steenworp afstand van de Domtoren. Midden in het centrum, en toch buiten de drukte. Gastronomisch genieten? In restaurant Hemel & Aarde kookt topkok Rene van der Weijden samen met zijn team de sterren van de hemel.


Trouwen en overnachten in Utrecht

De dag en nacht van jullie leven

Jullie gaan trouwen in Utrecht (of misschien wel in hetzelfde gebouw). Dit wordt de mooiste dag van jullie leven en het begin van jullie leven samen! Geniet samen na van deze bijzondere dag en overnacht in onze prachtige en enige Honey Moon suite. 

Ervaar de nacht van jullie leven in deze bijzondere kamer. De Honey Moon suite is gesitueerd op de derde verdieping en heeft een prachtig dakterras, inclusief ligstoelen, zitje en uitzicht op de Dom. De kamer heeft een uniek design met hoogteverschil en losstaand bad in de kamer.

Blijven jullie gasten ook slapen?

The Nox heeft 23 prachtige designkamers waar ook jullie gasten heerlijk kunnen nagenieten. Al onze kamers zijn vernoemd naar een maanfase. Elke maanfase heeft haar eigen mysterieuze eigenschappen, net als onze kamers. Voor de Honey Moon (jullie kamer) hebben we uiteraard een uitzondering gemaakt! Met een verblijf bij The Nox kan er gegarandeerd nog een hoogtepunt worden bijgeschreven op jullie lijstje! 

Interesse of meer informatie? Stuur dan een mail naar groupreservations@thenoxhotel.com. Vanzelfsprekend hebben jullie contact met één en dezelfde persoon zodat er gemakkelijk gecommuniceerd en geschakelt kan worden. 

Overnachting na afloop van een meeting, training of teamuitje?

Overnachten met een gezelschap

Na afloop van een meeting, training of teamuitje met een gezelschap overnachten in Utrecht? The Nox heeft 23 prachtige designkamers. Wil jij graag met een gezelschap bij The Nox overnachten? Dan kun je contact met ons opnemen via: groupreservations@thenoxhotel.com. Vanaf 4 kamers is jouw kamer namelijk een groepsreservering. Vanzelfsprekend heb je contact met één en dezelfde persoon die graag met jou mee denkt en je informeert over de mogelijkheden. We weten als geen ander dat geen gezelschap is hetzelfde!

Exclusief voor directe boekingen x

Boek jouw overnachting onder de sterren direct via onze website. Naast de laagste prijsgarantie ontvangen wij jou feestelijk met een glas bubbels! 

BEKIJK ONZE KAMERS